Μπείτε στην ηλεκτρική εποχή!

Συμπαγές και ευέλικτο

Με compact διαστάσεις για μεγαλύτερη ευελιξία, το ETP3 της BYD αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για άνετη κίνηση σε αστικό περιβάλλον με πυκνή κυκλοφορία,
εξασφαλίζοντας αποδοτικές διανομές και αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Μεγάλος χώρος φόρτωσης

Αυτό το αμιγώς ηλεκτρικό panel van προσφέρει μεγάλο όγκο φόρτωσης 3,5 κ.μ., ωφέλιμου βάρους 780 κιλών.

Ο χώρος φόρτωσης είναι προσβάσιμος είτε από τις δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες είτε από την πίσω πόρτα που ανοίγει προς τα πάνω, προσφέροντας προστασία από τη βροχή.

Αντιολισθητικό πάτωμα αλουμινίου μεγάλης αντοχής σε συνδυασμό με προστατευτικά στα πλαϊνά, για κορυφαία λειτουργικότητα σε αστικές διανομές και μεταφορές.

Μπαταρία, ηλεκτροκινητήρας και μονάδα ελέγχου

Η BYD είναι η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει τις δικές της μπαταρίες, κινητήρες και μονάδες ελέγχου κινητήρα. Κάτι τέτοιο αυξάνει την αξιοπιστία και εξασφαλίζει εύκολες και γρήγορες υπηρεσίες service για τους πελάτες. 

Το ETP3 εξοπλίζεται με έναν in-house σχεδιασμένο ηλεκτροκινητήρα, με ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου και την επαναστατική μπαταρία τεχνολογίας Blade, η οποία θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Με την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, η BYD έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ηλεκτρική πλατφόρμα επιτυγχάνοντας μείωση του βάρους των οχημάτων και του κόστους συντήρησης με παράλληλη βελτιστοποίηση της διάταξης των εξαρτημάτων, με αποτέλεσμα την αύξηση της αξιοπιστίας, της ασφάλειας και της ενεργειακής απόδοσης.

Η μπαταρία Blade της BYD θέτει νέα πρότυπα ασφάλειας

Η τεχνολογία μπαταριών Blade που έχει αναπτύξει η BYD προσφέρει εμπειρία οδήγησης με κορυφαία ασφάλεια.

Αυτονομία

Εξοπλισμένο με την κορυφαίας ασφάλειας μπαταρία Blade της BYD, το ETP3 προσφέρει αυτονομία
275 χλμ. (πόλη) / 233 χλμ. (συνδυαστικά).

Γρήγορη φόρτιση

Το ETP3 φορτίζεται πλήρως, από επίπεδο φόρτισης (SOC) 20% στο 100% σε μόλις 30’ με ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος DC 50 kW, προσφέροντας γρήγορη και υψηλής ενεργειακής απόδοσης εμπειρία φόρτισης.

Pure Electric Panel Van (ETP3)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ/Π/Υ)
χιλ.
4,460/1,720/1,875
Απόβαρο
κιλά
1,640
Μεικτό βάρος
κιλά
2,420
Ωφέλιμο φορτίο
κιλά
780
Μεταξόνιο
χιλ.
2,725
Τελική ταχύτητα
χλμ./ώρα
100
 Αναρριχητική ικανότητα
%
20
Αυτονομία*
χλμ.
275 (City)/233 (Combined)
Ανάρτηση
Γόνατα ΜακΦέρσον (Εμπρός), Φύλλα σούστας (Πίσω)
Φρένα
Υδραυλικά δισκόφρενα, ABS, αναγεννητική πέδηση
Ελαστικά
195/60 R16C
Τύπος κινητήρα
AC Ηλεκτροκινητήρας, σύγχρονος μόνιμου μαγνήτη
Ονομαστική ισχύς
kW
35
Μέγιστη ισχύς
kW
100
Μέγιστη ροπή
N·m
210
Τύπος μπαταρίας
LiFePO4
Χωρητικότητα μπαταρίας**
kWh
44.9
Ισχύς φόρτισης
kW
DC 50/AC 6.6
Χρόνος φόρτισης
ώρες
DC 0.5/AC 5.5 (SOC 20%-100%)

*Οι τιμές που παρέχονται στον ιστότοπο βασίζονται σε συνθήκες δοκιμής WLTP. Η πραγματική εμβέλεια θα διαφέρει ανάλογα με τις συνήθειες οδήγησης/φόρτισης, την ταχύτητα, τις συνθήκες, τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία και τον κύκλο ζωής της μπαταρίας κ.λπ.
**Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι η αρχική χωρητικότητα. Θα μειωθεί με το χρόνο και τη χρήση.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά βαν και φορτηγά της BYD εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους κατά τη λειτουργία τους.

Διαθέτοντας μπαταρία 44,9 kWh, η εκτιμώμενη κατά WLTP αυτονομία του ETP3 φτάνει τα 275 χλμ. στην πόλη, 233 χλμ. συνδυαστικά.

Χρειάζονται μόλις 30’ για την πλήρη φόρτιση του ETP3 από επίπεδο φόρτισης (SOC) 20% στο 100% με ταχυφορτιστή συνεχούς ρεύματος DC 50 kW. 

Η BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που υλοποίησε βιομηχανική παραγωγή των μπαταριών φωσφορικού άλατος του σιδήρου. Αυτή η υψηλής τεχνολογίας και επιδόσεων μπαταρία έχει περάσει με επιτυχία πλήθος ακραίων δοκιμών, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες μπαταρίες στον κόσμο. Μία μπαταρία με σταθερή συμπεριφορά, φιλική προς το περιβάλλον και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ναι, όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι κάτω από 90% και ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού, το όχημα φρενάρει μέσω του ηλεκτροκινητήρα, ενώ παράλληλα φορτίζεται η μπαταρία του (ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, regenerative braking). Αυτό προσφέρει επιπλέον άνεση ενώ την ίδια στιγμή συμβάλλει στη μικρότερη φθορά στα τακάκια των φρένων, με αποτέλεσμα μικρότερο κόστος συντήρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!