Φορτηγά & Van

Στη BYD, δημιουργούμε λύσεις για το μέλλον, με τεχνολογίες που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές. Ως πρωτοπόροι στην ηλεκτροκίνηση, λανσάρουμε διάφορα προϊόντα για την προώθηση του οράματός μας για έναν κόσμο χωρίς εκπομπές ρύπων. Η νέα γκάμα eTruck και eVan είναι το επόμενο λιθαράκι μας στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε πιο αθόρυβες πόλεις, να μειώσουμε την ατμοσφαιρική ρύπανση και να παρέχουμε βιωσιμότητα στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Η γκάμα των μοντέλων μας

Με κοινό αμιγώς ηλεκτρικό DNA, τα μοντέλα BYD eTruck και eVan συνδυάζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και χαμηλό κόστος χρήσης, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας και μεγάλη διάρκεια ζωής για να ανταποκριθούν στις λειτουργικές απαιτήσεις των χρηστών επαγγελματικών οχημάτων. Ανακαλύψτε περισσότερα για τα μοντέλα μας.

Προτεραιότητά μας η αδιάλειπτη χρήση

Κάθε όχημα της BYD έχει υποβληθεί σε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλιστεί η κορυφαία αξιοπιστία. Για να υποστηρίξουμε περαιτέρω τα προϊόντα μας, προσφέρουμε διάφορα After Sales πακέτα για να διασφαλίσουμε ότι θα απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό από το νέο σας όχημα BYD. Από την τεχνική εκπαίδευση του προσωπικού σας και τη γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά έως το εκτεταμένο ευρωπαϊκό δίκτυο σέρβις, είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

BYD Σχεδιασμός

Με μότο «Σχεδιασμός με Πάθος», η BYD υλοποιεί μία τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία για την ηλεκτροκίνηση και την έξυπνη κινητικότητα.
Η ομάδα σχεδιασμού της BYD αποτελείται από μια ομάδα ευφάνταστων, δυναμικών και απεριόριστα δημιουργικών σχεδιαστών, που προέρχονται από διάφορες εθνικότητες και κουλτούρες απ’ όλο τον κόσμο, με κοινό στόχο τη δημιουργία προϊόντων που υπηρετούν άψογα το ιδανικό δίπολο μορφής-λειτουργικότητας (form-function).

Επαγγελματικά Οχήματα BYD

Το BYD Truck Research Institute, το ερευνητικό κέντρο της BYD για τα επαγγελματικά οχήματα, επικεντρώνεται στο R&D ολόκληρου του πλαισίου ηλεκτροκίνησης για φορτηγά που δραστηριοποιούνται στον τομέα των μεταφορών και των κατασκευών, καθώς και για επαγγελματικά οχήματα σε πιο εξειδικευμένους τομείς όπως υπηρεσίες καθαριότητας, λιμάνια, αεροδρόμια κλπ.. Η τεχνολογία βρίσκεται στο επίκεντρο της BYD και το ισχυρό τμήμα R&D οδηγεί την ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας. Πιστή στο concept ανάπτυξης προϊόντων "βασισμένων στην τεχνολογία και προσανατολισμένων στην καινοτομία", η BYD πρεσβεύει ότι οι νέες τεχνολογίες της έχουν τη δύναμη να αλλάξουν όχι μόνο τη ζωή των ανθρώπων, αλλά και τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Η BYD έχει δημιουργήσει με επιτυχία μια “πλατφόρμα δημιουργικής καινοτομίας”, πάνω στην οποία αναπτύσσονται και υλοποιούνται συνεχώς παγκόσμιας εμβέλειας κορυφαίες τεχνολογίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!