Λεωφορεία

Είμαστε ο πρώτος και πιο έμπειρος κατασκευαστής ηλεκτρικών λεωφορείων παγκοσμίως, με παραδόσεις άνω των 74.000 ηλεκτρικών λεωφορείων. Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καλύψουμε τις διαφορετικές επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών μας, από αστικές διαδρομές με υψηλή συχνότητα και μεγάλο επιβατικό φόρτο έως άνετα υπεραστικά ταξίδια. Τα λεωφορεία μας είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης καινοτομίας και εμπειρίας στην τεχνολογία μπαταριών. Έχουμε κατακτήσει τις τρεις βασικές τεχνολογίες των eBuses: μπαταρίες, ηλεκτροκινητήρες και μονάδες ελέγχου. Επίσης, με το ολοκληρωμένο σύστημα ενιαίου οπίσθιου άξονα-ηλεκτροκινητήρα, εξασφαλίζουμε ένα ομοιογενούς λειτουργίας οικοσύστημα.

Η BYD δεν παράγει απλά προϊόντα, εργαζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον, με φροντίδα για τον πλανήτη και δέσμευση να τον διατηρήσουμε για τις μελλοντικές γενιές.

Μπαταρία προηγμένης τεχνολογίας

Η BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που βιομηχανοποίησε πλήρως την μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου. Αυτή η μπαταρία υψηλής απόδοσης είναι ασφαλής, σταθερή, φιλική προς το περιβάλλον και προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Υψηλή Απόδοση

Με την αποδεδειγμένη τεχνολογία της BYD, προσπαθούμε να υποστηρίξουμε τις καθημερινές σας λειτουργίες με μία μόνο φόρτιση, καθιστώντας την ευκαιριακή φόρτιση πλέον μη απαραίτητη.

Η Ασφάλεια Προέχει

Η μπαταρία έχει υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές για να διασφαλιστεί η ασφάλειά της

Φιλική προς το Περιβάλλον

Η μπαταρία δεν περιέχει βαρέα μέταλλα ή τοξικούς ηλεκτρολύτες και δεν γίνεται ρύπανση ή εκπομπές κατά την παραγωγή.

Μακροχρόνια Εγγύηση

Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην ποιότητα των μπαταριών, η BYD παρέχει μακροχρόνια εγγύηση για τις μπαταρίες.

Διατήρηση Θερμοκρασίας

Η τεχνολογία θερμικής διαχείρισης της BYD διατηρεί τις μπαταρίες πιο δροσερές, ασφαλέστερες, ελαφρύτερες και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

Μονάδα Ελέγχου Κινητήρα 6 σε 1

Η επαναστατική μονάδα ελέγχου του κινητήρα, χάρη στην τεχνολογία αιχμής της, ενσωματώνει έξι κρίσιμα εξαρτήματα σε μία ενιαία μονάδα, για αυξημένη απόδοση, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης.

6 Ενσωματωμένα Κύρια Ηλεκτρικά Εξαρτήματα:
 • 2 μονάδες ελέγχου ηλεκτρικών κινητήρων
 • 1 μονάδα ελέγχου συστήματος διεύθυνσης
 • 1 μονάδα ελέγχου αεροσυμπιεστή
 • 1 μετατροπέας DC-DC
 • 1 μονάδα διανομής ισχύος
 • Έξυπνα Συστήματα

  Η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων μας ενισχύεται περαιτέρω, χάρη στα έξυπνα συστήματα που διαθέτουν.

  Σύστημα Προθέρμανσης

  Η λειτουργία θέρμανσης και κλιματισμού μπορεί να ενεργοποιηθεί σε προκαθορισμένη ώρα χάρη στο σύστημα προθέρμανσης.

  Έξυπνο Σύστημα Παρακολούθησης και Διάγνωσης (SMDS)

  Το SMDS σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του ηλεκτρικού λεωφορείου και των σταθμών φόρτισης.

  Σύστημα Αυτόματης Συγκράτησης (Autohold)

  Το σύστημα αυτόματης συγκράτησης εξασφαλίζει την ασφάλεια. Όταν ο οδηγός φρενάρει και το λεωφορείο σταματήσει, το λεωφορείο σταματάει αυτόματα να κινείται ακόμη και σε μια κλίση χωρίς να πατήσει το πεντάλ του φρένου.

  Σύστημα Αναγεννητικής Πέδησης

  Το σύστημα αναγεννητικής πέδησης μετατρέπει μέρος της κινητικής ενέργειας σε ηλεκτρική και την αποθηκεύει στην μπαταρία για να δώσει πρόσθετη αυτονομία οδήγησης.

  Έξυπνη Διαχείριση Εκκίνησης της Μπαταρίας

  Η έξυπνη διαχείριση εκκίνησης της μπαταρίας διασφαλίζει ότι το όχημα είναι πάντα έτοιμο. Μόλις διαπιστωθεί ότι η εκκίνηση της μπαταρίας έχει χαμηλή ισχύ, το σύστημα θα τη φορτίσει αυτόματα.

  Κανονιστικό πλαίσιο

  Τα eBuses μας πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας R155/R156, R29 (προστασία επιβατών καμπίνας), R93 (μπροστινή κάτω προστασία) και R66 (προστασία οχήματος από ανατροπή), ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών σε περίπτωση σύγκρουσης και παραμόρφωσης του αμαξώματος ή της δομής του οχήματος. Ο αρθρωτός σχεδιασμός των δομών προστασίας επιτρέπει την προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών.

  Πολλαπλές Λύσεις Φόρτισης

  Η BYD προσφέρει διάφορες λύσεις φόρτισης για να καλύψει όλες τις πιθανές δυνατότητες φόρτισης. Η λύση ταχείας φόρτισης DC είναι διαθέσιμη με υψηλή ισχύ φόρτισης. Η διεπαφή φόρτισης χρησιμοποιεί το πρότυπο IEC 62193-3 Combo-2. Επίσης, το πρωτόκολλο επικοινωνίας φόρτισης συμμορφώνεται με το πρότυπο IS0 15118.

  Τέλος, διατίθεται φόρτιση με πτυσσόμενους μηχανισμούς οροφής (“panto up” και “panto down”). Όλος ο εξοπλισμός φόρτισης που παρέχει η BYD είναι εύκολος στην εγκατάσταση, τη χρήση και τη συντήρηση.

  Δοκιμασμένη ασφάλεια

  Η BYD έχει αναπτύξει τις δικές της εγκαταστάσεις δοκιμών για τα οχήματά της. Το Κέντρο Δοκιμών της BYD είναι εξοπλισμένο με περισσότερα από 70 επαγγελματικά εργαστήρια ενώ διεξάγονται περισσότερες από 3.000 κατηγορίες δοκιμών, για ολόκληρο το όχημα, τα επιμέρους συστήματα και εξαρτήματα, το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα, τα υλικά, την ασφάλεια, την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα και το NVH, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία του ηλεκτρικού λεωφορείου. Το κέντρο δοκιμών πληροί αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης για Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Ωκεανία και άλλες περιοχές.

  Ηλεκτρικά Λεωφορεία κατά παραγγελία

  Καμία υπηρεσία ή διαδρομή λεωφορείου δεν είναι ίδια, οπότε η ευελιξία είναι υψίστης σημασίας. Τα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του στόλου σας, από τη χωρητικότητα επιβατών έως τη συχνότητα και την απόσταση των διαδρομών.

  • Διατάξεις καθισμάτων για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των επιβατών σας
  • Το πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα μπαταρίας προσαρμοσμένο στις λειτουργικές σας ανάγκες
  • Συμβατό με διάφορες λύσεις φόρτισης
  • Εσωτερικός και εξωτερικός σχεδιασμός απόλυτα ευθυγραμμισμένος με το στυλ σας
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά για βέλτιστη άνεση επιβατών και οδηγού

  Πλήρης εξυπηρέτηση για τη λειτουργία της επιχείρησής σας

  Προσφέρουμε ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να ετοιμάσετε την ομάδα και τον οργανισμό σας για τα νέα σας οχήματα. Από την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού σας μέχρι την εύκολη πρόσβαση σε ανταλλακτικά και ένα εκτεταμένο δίκτυο Service. Είμαστε δίπλα σας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!