Μπείτε στην ηλεκτρική εποχή!

Καμπίνα σχεδιασμένη από την BYD

Σχεδιασμένη από τον Wolfgang Egger, Global Design Director της BYD, η καμπίνα του ETM6 ενσωματώνει
όλη τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας για τα φορτηγά.

Μία κομψή εμφάνιση με ένα «καθαρό» και στρογγυλεμένο μπροστινό τμήμα, μαζί με τη δυναμική «καταδυόμενη» γραμμή στη μέση της καμπίνας, προσδίδουν στυλ στο ETM6 χαρίζοντάς του φουτουριστική εμφάνιση.

Οι κρυφές λαβές ενσωματώνονται άψογα στη σχεδίαση και βελτιώνουν επίσης την αεροδυναμική.

Οι ενσωματωμένοι προβολείς LED με τη μορφή «Angel Eyes» προσφέρουν κορυφαίες εμπειρίες ορατότητας με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, αλλά και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό

Η δημιουργία μιας οδηγοκεντρικής καμπίνας είναι πάντα ο στόχος μας.
Το ETM6 σας προσφέρει ένα άνετο, στυλάτο και ασφαλές «γραφείο σε τροχούς».

Στο εσωτερικό της καμπίνας κυριαρχούν η απλότητα και το στυλ. Φιλική στον χρήστη σε όλα της, η καμπίνα διαθέτει μια επίπεδη οθόνη αφής 10,1 ιντσών στην κεντρική κονσόλα, στην ίδια αισθητική με έναν καλοσχεδιασμένο πίνακα οργάνων που προσφέρει ευκρινή πληροφορία με διαισθητικό τρόπο χειρισμού, κάνοντας τα πάντα πολύ εύκολα για τον οδηγό.

Μια μοντέρνα, ευρύχωρη καμπίνα, εξοπλισμένη με δύο εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα και πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, σας παρέχει ένα άνετο, κομψό και λειτουργικό περιβάλλον.

Μπαταρία, ηλεκτροκινητήρας και μονάδα ελέγχου 5 σε 1

Η BYD είναι η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει τις δικές της μπαταρίες, κινητήρες και μονάδες ελέγχου κινητήρα. Κάτι τέτοιο αυξάνει την αξιοπιστία και εξασφαλίζει εύκολες και γρήγορες υπηρεσίες service για τους πελάτες.

Το ETM6 διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό την state-of-the-art μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου της BYD, η οποία έχει αναδειχθεί ως μία από τις ασφαλέστερες, πλέον αξιόπιστες και με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίες στον κόσμο.

Η εσωτερική τεχνολογία της BYD που ενσωματώνει τον ηλεκτροκινητήρα και τον άξονα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του ETM6, επιτρέποντας εύκολη συντήρηση, βελτιστοποιημένη απόδοση και αποδοτικότητα.

Ως αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογίας ολοκλήρωσης, η BYD έχει επίσης αναπτύξει τον επαναστατικό ελεγκτή κινητήρα 5 σε 1, ο οποίος αποτελείται από MCU (μονάδα ελέγχου κινητήρα), PDU (μονάδα διανομής ισχύος), μετατροπέα DC-DC, ελεγκτή διεύθυνσης και ACU (ελεγκτής αεροσυμπιεστή). Αυτά τα πέντε εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα σε μία ενιαία συμπαγή μονάδα για αυξημένη απόδοση, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης.

Ηλεκτρική πλατφόρμα εξελιγμένη από την BYD ειδικά για ηλεκτρικά φορτηγά

Με βάση τις δικές της τεχνολογίες αιχμής, η BYD λάνσαρε μια άκρως ολοκληρωμένη ηλεκτρική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά. Αυτή η πλατφόρμα είναι αρθρωτή και τυποποιημένη σε εντυπωσιακό βαθμό, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του ενεργειακού βαθμού απόδοσης και τις επιδόσεις, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί το κόστος συντήρησης. Επιπλέον, η ηλεκτρική πλατφόρμα της BYD προσαρμόζεται ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες λειτουργικές σας ανάγκες.

Ευέλικτο πλαίσιο για πολλαπλές εφαρμογές

Με διάταξη πλαισίου βασισμένη στην ηλεκτρική πλατφόρμα, το ETM6 μπορεί να προσαρμοστεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως οι αστικές διανομές,
οι μεταφορές, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και υγιεινής κ.λπ. Με 2 διαθέσιμες επιλογές μεταξόνιου, μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Battery Thermal
Management
System(BTMS)

Το Σύστημα Θερμικής Διαχείρισης Μπαταρίας BTMS είναι ένα σύστημα υγρής ψύξης που εγγυάται ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας παραμένει στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια και την αξιοπιστία της μπαταρίας και επιτρέπει στο όχημα να λειτουργεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

BYD Iron-Phosphate
battery

Η BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που βιομηχανοποίησε πλήρως την μπαταρία φωσφορικού σιδήρου. Αυτή η μπαταρία υψηλής απόδοσης είναι ασφαλής, σταθερή, φιλική προς το περιβάλλον και διαθέτει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Αυτονομία

Με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και ανταγωνιστική αυτονομία στην κατηγορία αμιγώς ηλεκτρικών φορτηγών/μηδενικών εκπομπών ρύπων 7,5 τόνων,
το ETM6 διανύει 200 χλμ. με μία φόρτιση και πλήρες φορτίο.

Γρήγορη φόρτιση

Γρήγορη φόρτιση συνεχούς ρεύματος 120 kW DC με θύρα CCS2,
φορτίζει πλήρως από το 20% στο 100% σε μόλις μία ώρα.

Ησυχία

Χωρίς τον συμβατικό κινητήρα ντίζελ, μπορείτε να απολαύσετε πιο ήσυχες εμπειρίες είτε μέσα στην καμπίνα είτε περπατώντας γύρω από το ETM6.
Μπορείτε επίσης να είστε ήσυχοι και σίγουροι ότι συμβάλλετε στη μείωση των επιπέδων θορύβου στις πόλεις μέσω της αθόρυβης, αμιγώς ηλεκτρικής μεταφοράς.

Multi-use Electric Truck (ETM6)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ/Π/Υ)
χιλ.
5,950/2,095/2,940
7,645/2,095/2,940
Απόβαρο
κιλά
3,680
3,750
Μεικτό βάρος
κιλά
7,490
7,490
Ωφέλιμο φορτίο
κιλά
3,810
3,740
Μεταξόνιο
χιλ.
3,360
4,200
Εμπρόσθια/πίσω προεξοχή
χιλ.
1,135/1,455
1,135/2,310
Τελική ταχύτητα
χλμ./ώρα
90
90
Αναρριχητική ικανότητα
%
30
30
Αυτονομία*
χλμ.
200 (Full Load)
200 (Full Load
Κίνηση
4 x 2
4×2
4×2
Ελαστικά
215/75 R17.5
215/75 R17.5
Μέγιστη ισχύς
kW
150
150
Μέγιστη ροπή
N·m
550
550
Τύπος μπαταρίας
LiFePO4
LiFePO4
LiFePO4
Χωρητικότητα μπαταρίας*
kWh
126
126
Ισχύς φόρτισης
kW
DC 120
DC 120
Χρόνος φόρτισης
ώρες
DC 1 (SOC 20%~100%)
DC 1 (SOC 20%~100%)

*Η πραγματική αυτονομία θα διαφέρει ανάλογα με τις συνήθειες οδήγησης/φόρτισης, την ταχύτητα, τις συνθήκες, τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία και τον κύκλο ζωής της μπαταρίας κ.λπ.
**Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι η αρχική χωρητικότητα. Θα μειωθεί με το χρόνο και τη χρήση.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά βαν και φορτηγά της BYD εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους κατά τη λειτουργία τους.

Διαθέτοντας μπαταρία 126 kWh, η εκτιμώμενη κατά WLTP αυτονομία του ETΜ6 φτάνει τα 200 χλμ. με πλήρες φορτίο

Χρειάζεται μόλις 1 ώρα για την πλήρη φόρτιση του ΕΤΜ6 από επίπεδο φόρτισης (SOC) 20% στο 100%.

Το ΕΤΜ6 έχει 2 διαφορετικές εκδόσεις: Μία με φορτίο 3,810 κιλών και μία με φορτίο 3,740 κιλών.

Η BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που υλοποίησε βιομηχανική παραγωγή των μπαταριών φωσφορικού άλατος του σιδήρου. Αυτή η υψηλής τεχνολογίας και επιδόσεων μπαταρία έχει περάσει με επιτυχία πλήθος ακραίων δοκιμών, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες μπαταρίες στον κόσμο. Μία μπαταρία με σταθερή συμπεριφορά, φιλική προς το περιβάλλον και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ναι, όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι κάτω από 90% και ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού, το όχημα φρενάρει μέσω του ηλεκτροκινητήρα, ενώ παράλληλα φορτίζεται η μπαταρία του (ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, regenerative braking). Αυτό προσφέρει επιπλέον άνεση ενώ την ίδια στιγμή συμβάλλει στη μικρότερη φθορά στα τακάκια των φρένων, με αποτέλεσμα μικρότερο κόστος συντήρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!