Μπείτε στην ηλεκτρική εποχή!

BYD iconic X face design

Το ξεχωριστό μπροστινό τμήμα σε σχήμα Χ και η «καταδυόμενη» γραμμή στη μέση της
καμπίνας, σε ένα άψογα εκτελεσμένο design, βελτιστοποιούν την απόδοση και την αυτονομία. Τα LED φωτιστικά σώματα με το ξεχωριστό σχήμα συνδυάζουν κορυφαία ορατότητα με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Περιβάλλον εστιασμένο στον οδηγό

Η δημιουργία μίας οδηγοκεντρικής καμπίνας είναι πάντα ο στόχος μας. Το ETH8 σας προσφέρει ένα ευρύχωρο, με κορυφαία άνεση και ασφάλεια «γραφείο σε τροχούς». Ένα εργονομικά σχεδιασμένο ταμπλό που περικλείει τον οδηγό σε συνδυασμό με εύχρηστα χειριστήρια, μαζί με μια οθόνη αφής LED 10,1 ιντσών εξασφαλίζουν ξεκάθαρη πληροφόρηση για ευκολία του οδηγού. Σε αυτό συμβάλλει και το πολυλειτουργικό τιμόνι, βοηθώντας τον οδηγό να κρατά τα μάτια του στον δρόμο, μειώνοντας σημαντικά την κούραση κατά την οδήγηση.

Ένα εργονομικά σχεδιασμένο περιμετρικό ταμπλό, μαζί με μια οθόνη αφής LED 10,1 ιντσών, εξασφαλίζει μια ευκρινή οθόνη και διαισθητικά χειριστήρια σε απόσταση αναπνοής από τον οδηγό. Μια επιλογή χειριστηρίων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άνετα μέσω του πολυλειτουργικού τιμονιού. Αυτό βοηθά τους οδηγούς να έχουν τα μάτια τους στο δρόμο και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κόπωση της οδήγησης.

Η φιλική προς τον οδηγό καμπίνα έχει ακόμη περισσότερα να προσφέρει. Διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με ηλεκτρική θέρμανση για βέλτιστη άνεση. Υπάρχουν επίσης πολλαπλές θήκες για τις ανάγκες αποθήκευσης. Η ευρύχωρη καμπίνα διαθέτει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω από το σχεδιασμό του μπροστινού παρμπρίζ και των πλευρικών παραθύρων, τα οποία αφήνουν το φως της ημέρας να εισέλθει και παρέχουν εξαιρετική πανοραμική ορατότητα.

Μπαταρία, ηλεκτροκινητήρας και μονάδα ελέγχου 5 σε 1

Η BYD είναι η πρώτη και μοναδική αυτοκινητοβιομηχανία που παράγει τις δικές της μπαταρίες, κινητήρες και μονάδες ελέγχου κινητήρα. Κάτι τέτοιο αυξάνει την αξιοπιστία και εξασφαλίζει εύκολες και γρήγορες υπηρεσίες service για τους πελάτες. Το ETH8 διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό την state-of-the-art μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου της BYD, η οποία έχει αναδειχθεί ως μία από τις ασφαλέστερες, πλέον αξιόπιστες και με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίες στον κόσμο.

Το ETH8 διαθέτει την υπερσύγχρονη μπαταρία φωσφορικού σιδήρου της BYD, η οποία είναι αποδεδειγμένα μία από τις ασφαλέστερες, πιο αξιόπιστες και μακράς διάρκειας μπαταρίες στον κόσμο.

Η εσωτερική τεχνολογία της BYD που ενσωματώνει τον ηλεκτροκινητήρα και τον άξονα αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό του ETH8, επιτρέποντας εύκολη συντήρηση, βελτιστοποιημένη απόδοση και αποδοτικότητα.

Ως αποτέλεσμα της τεχνολογίας αιχμής της ολοκλήρωσης, η BYD έχει επίσης αναπτύξει τον επαναστατικό ελεγκτή κινητήρα 5 σε 1, ο οποίος αποτελείται από μια MCU, μια PDU, έναν μετατροπέα DC-DC, έναν ελεγκτή διεύθυνσης και μια ACU. Αυτά τα πέντε εξαρτήματα είναι ενσωματωμένα σε μία ενιαία συμπαγή μονάδα για αυξημένη απόδοση, αξιοπιστία και ευκολία συντήρησης.

Ηλεκτρική πλατφόρμα εξελιγμένη από την BYD ειδικά για ηλεκτρικά φορτηγά

Με βάση τις δικές της τεχνολογίες αιχμής, η BYD λάνσαρε μια άκρως ολοκληρωμένη ηλεκτρική πλατφόρμα σχεδιασμένη αποκλειστικά για αμιγώς ηλεκτρικά φορτηγά. Αυτή η πλατφόρμα είναι αρθρωτή και τυποποιημένη σε εντυπωσιακό βαθμό, με αποτέλεσμα τη βελτιστοποίηση του ενεργειακού βαθμού απόδοσης και τις επιδόσεις, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί το κόστος συντήρησης. Επιπλέον, η ηλεκτρική πλατφόρμα της BYD προσαρμόζεται ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες λειτουργικές σας ανάγκες.

Ευέλικτο πλαίσιο για πολλαπλές εφαρμογές

Με διάταξη πλαισίου βασισμένη στην ηλεκτρική πλατφόρμα, το ETH8 μπορεί να προσαρμοστεί για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως οι αστικές διανομές, οι μεταφορές, οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και υγιεινής κ.λπ. Με 2 διαθέσιμες επιλογές μεταξόνιου, μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

BYD Iron-Phosphate
battery

H BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που έβαλε στη βιομηχανική παραγωγή την μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου. Αυτή η υψηλής απόδοσης μπαταρία είναι ασφαλής, σταθερή και φιλική στο περιβάλλον ενώ διακρίνεται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Battery Thermal
Management
System(BTMS)

Το BTMS είναι ένα σύστημα υγρής ψύξης που εγγυάται ότι η θερμοκρασία της μπαταρίας παραμένει στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας. Αυτό αυξάνει την ασφάλεια και την αξιοπιστία του συστήματος μπαταρίας και επιτρέπει τη λειτουργία του οχήματος σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Αυτονομία

Το ETH8 προσφέρει αυτονομία 200 χιλιομέτρων με πλήρες φορτίο.

Γρήγορη φόρτιση

Γρήγορη φόρτιση συνεχούς ρεύματος 120 kW DC με θύρα CCS2, φορτίζει πλήρως από το 20% στο 100% σε μόλις μία ώρα.

Ησυχία

Χωρίς τον συμβατικό κινητήρα ντίζελ, μπορείτε να απολαύσετε πιο ήσυχες εμπειρίες είτε μέσα στην καμπίνα είτε περπατώντας γύρω από το ΕΤΗ8. Μπορείτε επίσης να είστε ήσυχοι και σίγουροι ότι συμβάλλετε στη μείωση των επιπέδων θορύβου στις πόλεις μέσω της αθόρυβης, αμιγώς ηλεκτρικής μεταφοράς.

Multi-use Electric Truck (ETH8)

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ/Π/Υ)
χιλ.
8,160/2,530/3,280
10,500/2,530/3,280
Απόβαρο
κιλά
7,800
8,100
Μεικτό βάρος
κιλά
19,000
19,000
Ωφέλιμο φορτίο
κιλά
11,200
10,900
Μεταξόνιο
χιλ.
4,500
5,700
Μετατρόχιο (μπρος/πίσω
χιλ.
1,600/2,060
1,600/3,200
Τελική ταχύτητα
χλμ./ώρα
90
90
Αναρριχητική ικανότητα
%
30
30
Αυτονομία*
χλμ
200 (Full Load)
200 (Full Load)
Κίνηση
4 x 2
4×2
4×2
Ελαστικά
295/80 R22.5
295/80 R22.5
Μέγιστη ισχύς
kW
180
180
Μέγιστη ροπή
N·m
450
450
Τύπος μπαταρίας
LiFePO4
LiFePO4
LiFePO4
Χωρητικότητα μπαταρίας**
kWh
255
255
Ισχύς φόρτισης
kW
DC 120
DC 120
Χρόνος φόρτισης
ώρες
DC 1 (SOC 20%~100%)
DC 1 (SOC 20%~100%)

*Η πραγματική αυτονομία θα διαφέρει ανάλογα με τις συνήθειες οδήγησης/φόρτισης, την ταχύτητα, τις συνθήκες, τις καιρικές συνθήκες, τη θερμοκρασία και τον κύκλο ζωής της μπαταρίας κ.λπ.
**Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι η αρχική χωρητικότητα. Θα μειωθεί με το χρόνο και τη χρήση.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά βαν και φορτηγά της BYD εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους κατά τη λειτουργία τους.

Διαθέτοντας μπαταρία 255 kWh, η εκτιμώμενη κατά WLTP αυτονομία του ΕΤΗ8 φτάνει τα 200 χλμ.
Χρειάζονται μόλις 2 ώρες για την πλήρη φόρτιση του ETH8 από επίπεδο φόρτισης (SOC) 20% στο 100%
Το ETH8 προσφέρει 2 διαφορετικές επιλογές: η μία με ωφέλιμο φορτίο 11.200kg, η άλλη με 10.900kg.

Η BYD είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που υλοποίησε βιομηχανική παραγωγή των μπαταριών φωσφορικού άλατος του σιδήρου. Αυτή η υψηλής τεχνολογίας και επιδόσεων μπαταρία έχει περάσει με επιτυχία πλήθος ακραίων δοκιμών, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις ασφαλέστερες μπαταρίες στον κόσμο. Μία μπαταρία με σταθερή συμπεριφορά, φιλική προς το περιβάλλον και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ναι, όταν το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας είναι κάτω από 90% και ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το πεντάλ του γκαζιού, το όχημα φρενάρει μέσω του ηλεκτροκινητήρα, ενώ παράλληλα φορτίζεται η μπαταρία του (ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, regenerative braking). Αυτό προσφέρει επιπλέον άνεση ενώ την ίδια στιγμή συμβάλλει στη μικρότερη φθορά στα τακάκια των φρένων, με αποτέλεσμα μικρότερο κόστος συντήρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!